Galleri

Galleri, værksted og værested.

Det er sjældent vi som mennesker, uden for vores ferier, rejser og selvvalgte oaser i hverdagens trummerum, oplever steder hvor tiden står stille og verdens problemer synes at forsvinde fra bevidstheden.

Når du træder ind i Jaykobs Galleri, er det som at træde ind i et folkeligt tidsløst sanseunivers. Et sted hvor alt er tilfældigt, på en alligevel harmonisk og fredfyldt måde.

Allerede når du nærmer dig adressen, bliver du rusket ud af normernes begrænsninger og fordomme.

Jaykobs Galleri er på én og samme gang et galleri, værksted og værested hvor du slipper begrænsningernes spændetrøje og indtræder i mulighedernes univers. Her kan du mærke dig selv på en hel ny måde.

Jaykobs ejes og drives af Jakob Jensen, bygningsmaler og kunstner, der gennem en årrække, med små pop up gallerier, har vist og solgt sin kunst til erhvervsliv og private kunstelskere.

Jakob leger ikke kun med farver, men også med tid

Tid føles anderledes i Jaykobs Galleri.

Fem minutter føles som fem timer. Tre timer føles som tre minutter.

Et univers hvor du på én gang træder ind i Jakobs kunstneriske univers, hjem i mormors stue og ind på musikkens festivalpladser, hvor regler og normer fordufter som dug fra solen.

Hvorfor besøge Jaykobs Galleri?

Er du nysgerrig på hvordan Jakobs malerier får liv, fungerer galleriet samtidig som Jakobs værksted. Det er som at træde ind i Jakobs indre kreative univers, hvor du bliver indviet i den leg, det farvespil og den frihed, der kendetegner alle Jakobs malerier og ikke mindst Jakobs personlighed.

Uanset om du er ude efter en kunstinvestering, et åndehul i travlhedens trummerum eller et sted hvor du kan genopdage din egen kreativitet, så kig ind i Jakobs univers og mærk hvordan legens lethed langsomt pipler frem i dig, som små forårsspirer.

Giv dig selv et frirum ved et besøg på Jaykobs Galleri og lad dig henføre, overraske og udfordres i et legende og sanseligt univers.

Med hensyntagen til tidens regler og anbefalinger i relation til COVID-19 kan du booke dit besøg ved direkte kontakt til YYY på telefon jaykob.dk@gmail.com

Velkommen!